Ştiri locale

Avocatul Poporului reia audiențele în județul Covasna. Va fi prezent și Avocatul Copiilor

Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Brașov va desfășura, la începutul lunii septembrie, audiențe în județul Covasna, traducerile din limba maghiară urmând să fie asigurate de reprezentanții instituției.

Reprezentanții instituției precizează că audiențele vor avea loc la Sfântu Gheorghe, în data de 9 septembrie, începând cu ora 10:00, la sediul Prefecturii Covasna, unde va fi prezent și un expert în domeniul apărării, protecției și promovării drepturilor copilului.

Publicitate

Persoanele interesate, și cele care doresc să înregistreze petiții, se pot programa la sediul Prefecturii Covasna, sau telefonic, la numerele: 0267 315 444 (Prefectura Covasna), respectiv  0268 471 100 (Avocatul Poporului – Biroul Teritorial Brașov).

„Menționăm că traducerea din limba maghiară va fi asigurată, iar orice demers întreprins de către instituția Avocatul Poporului este gratuit. De asemenea, vă comunicăm că la acordarea audiențelor va fi prezent un expert al instituției Avocatul Poporului – Domeniul apărarea, protecția și promovarea drepturilor copilului – Avocatul Copilului”, au transmis reprezentanții instituției.

Aceștia precizează că Avocatul Poporului contribuie la soluționarea pe cale amiabilă a conflictelor dintre persoanele fizice și autorități ale administrației publice, prin mediere și dialog.

Serviciul de audiență acordat lunar în Sfântu Gheorghe a fost suspendat anul trecut, odată cu apariția pandemiei Covid-19.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio