Ştiri locale

Autoturisme fără stăpân identificate pe teritoriul mun. Sfântu Gheorghe

Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe aduce la cunoștință publică în vederea identificării proprietarului sau deținătorului legal al următoarelor vehicule fără stăpân identificate pe domeniul public sau privat al Unității Administrativ Teritoriale Municipiul Sfântu Gheorghe:

1. Fiat Bravo de culoare albastru închis, pe str. Lalelei, în fața bl.50 sc. A, având număr înmatriculare CV 98 TRV. Proprietarul acestui  autoturism a fost identificat ca fiind SC Trinvest SA, societate care, conform informațiilor furnizate de Oficiul Național al Registrului Comerțului este în starea „radiat”

Publicitate

2. Volkswagen Transporter de culoare albastru, identificat în fața imobilului cu numărul 27 pe str. Daczó.

3. Dacia 1310 break de culoare roșie, identificat în spatele bloc 17, sc.C, din str. Sporturilor

4. Dacia 1310 de culoare roșie, identificat în fața bloc 16, ANL, din str. Nuferilor.

Începând cu data de 4 februarie 2019, aceste vehicule vor fi ridicate și transportate într-un loc de depozitare special amenajat. Restituirea autovehiculelor către proprietarul sau deținătorul legal se face pe baza unei cereri, după ce persoana care reclamă vehiculul face dovada calității de proprietar sau deținător legal, a achitării tuturor taxelor și impozitelor prevăzute de lege, a achitării sumelor corespunzătoare cheltuielilor efectuate pentru ridicarea, transportul, depozitarea și paza vehiculului.

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio