Ştiri locale

Autoturism furat din Sfântu Gheorghe, găsit de poliţişti în Harghita

La data de 5 ianuarie a.c., în urma activităților de investigare întreprinse de polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna, în colaborare cu cei din Harghita, a fost identificat pe raza județului vecin un autoturism reclamat ca fiind sustras în Covasna, mai exact din municipiul reședință de județ.

Mașina a fost identificată în circa 24 de ore de la sesizarea faptei, în posesia unui bărbat de 28 de ani din Harghita. Din cercetări, polițiștii au stabilit că cel în cauză ar fi vândut autovehiculul în cursul anului trecut, unui bărbat din Covasna, iar pe motiv că acesta din urmă nu ar fi efectuat demersurile necesare transcrierii proprietății și plății taxei de impozit aferente, ar fi folosit o cheie de rezervă și ar fi sustras autoturismul, la începutul acestei săptămâni.

Mașina a fost recuperată de polițiști și predată proprietarului de drept, iar în cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt. Prejudicial reclamat și recuperat este estimat la circa 9.000 de lei. Polițiștii continuă cercetările, urmând ca la finalizarea verificărilor să fie dispusă soluție legală prin unitatea de Parchet competentă.

Compartimentul Relații Publice

Agent principal de poliție Tolvaj-Marin Nicoleta

Publicitate
banner we radio