Ştiri locale

Autorul crimei de la Sfântu Gheorghe a fost arestat

În urma complexului de măsuri de investigare desfășurate, vineri, 24 martie 2017, a fost identificat numitul R.A.L. în vârstă de 36 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de omor.

La data de 22 martie 2017, polițiștii din Sfântu Gheorghe au fost sesizați despre faptul că într-un apartament din oraș a fost găsită o persoană decedată. Din primele verificări s-a stabilit că moartea a fost una violentă, astfel că cercetările au fost continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchtului de pe lângă Tribunalul Covasna.

Publicitate

Din cercetări a reieșit că la data de 22 martie 2017, bărbatul de 36 de ani a mers la locuința victimei cu intenția de a-i cere bani, aceasta obișnuind să-l ajute cu diverse sume. La răspunsul octogenarei, că de această dată nu îl poate împrumuta, bărbatul și-a ieșit din fire și a lovit-o pe aceasta cu un corp dur în zona capului, lasând-o fără suflare.

Făptașul a părăsit apoi locuința și a încercat să se sustragă de la urmărirea penală, fiind depistat de polițiști pe raza municipiului Brașov. Acesta a fost prezentat unui judecător de drepturi și libertăți, pe numele său fiind emis un mandat de arestare preventivă pentru  30 de zile.

Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

Publicitate
banner we radio