Sport

Aur şi bronz pentru CSM Sfântu Gheorghe la Campionatele Naționale de Judo ne-waza

CSM Sfântu Gheorghe a obţinut două medalii, una de aur şi alta de bronz, la Campionatele Naţionale de Judo Ne-Waza care au avut loc la Drobeta Turnu Severin în perioada 14-16 octombrie. 

Medalia de aur a fost câştigată de judoka Adrian Stănciuleasa la categoria de -55 kg U15 ani, iar cea de bronz a fost obținută de judoka Brianna Andreea Lungu la categoria de -52kg U15 ani.

Publicitate

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat la această competiție cu doar 2 sportivi pregătiți de antrenorul de judo și arte marțiale Oltean Petru, rezultatele acestora fiind următoarele.

“Rezultatele sportivilor mei sunt foarte bune, învață și foarte bine la școală, fac eforturi imense să participe zilnic la antrenamente de performanţă, sperăm că aceste rezultate deosebit de bune nu vor rămâne o statistică de fală pentru club și vor fi apreciatele și recompensate corespunzător. Mulțumim pe această cale tuturor celor care au contribuit la obținerea acestor rezultate frumoase”, a declarat antrenorul de judo și arte marțiale Oltean Petru.

Publicitate
banner we radio