Sport, Ştiri locale

Aur şi argint pentru Maria Raluca Artene la un concurs în Elveţia

Evoluţii excelente ale înotătoarei Artene Maria Raluca în capitala Bellinzona din cantonul Ticino, Elvetia.

În perioada 3-4 iunie 2017, Asociaţia Club Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe alături de alte 16 cluburi din Elveţia şi Italia au luat startul cu 250 de sportivi la turneul internaţional de înot aflat la a 46-a ediţie Meeting Internazionale del Castello, Bellinzona.

Competiţia s-a desfăşurat în piscină de 50m, în aer liber, prin serii/calificări dimineaţa şi finale după-masa.

Sportiva Clubului Sportiv Ciprian Sfantu Gheorghe, Artene Maria Raluca (14 ani), a concurat la categoria junioare, adăugând în palmares o medalie de aur şi două de argint în cele două zile competiţionale.

În prima zi a competitiei Artene Maria Raluca cucereşte medalia de aur în proba de 50m spate cu timpul 32”77 în finală, în serii a înotat timpul 33”30.

La proba 200m spate obţine medalia de argint cu timpul 2’31”01 în finală, în serii s-a calificat cu timpul 2’31”87.

A doua zi a competitiei, sportiva covăsneană Artene Maria Raluca aduce o nouă medalie de argint în proba 100m spate cu timpul 1’10”75 în finală, la opt sutimi de prima clasată, în serii s-a calificat cu timpul 1’11”11.

„A fost un sfârşit de săptămână plin de succese şi satisfacţii pentru Clubul Sportiv Ciprian Sfântu Gheorghe, ce demonstrează o formă excelentă a sportivei noastre ce o încurajează să continue pe aceeaşi linie”, a declarat antrenorul senior Ciprian Grosu.

Publicitate
banner we radio