Sport, Ştiri locale

Aur, argint și bronz obținute de sportivii din Sfântu Gheorghe la „Cupa Marina de Ju-Jitsu”   

Sportivi CSM Sfântu Gheorghe, care au participat în weekend la „Cupa Marina la Ju-Jitsu” organizată în Sala Sporturilor din Techirghiol – Constanța, s-au întors acasă cu 4 medalii, dintre care două de aur și câte una de argint și bronz. Competiția, desfășurată sub egida Federației Române de Arte Marțiale, a avut loc în perioada 1-3 iunie, adunând laolaltă peste 300 de sportivi legitimați la 16 cluburi din întreaga țară.

Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe a participat cu doi sportivi, însoțiți de arbitrul național de Ju-Jitsu Ovidiu Onișoru, care au urcat pe podium la toate probele la care au concurat.

Stanciuleasa Adrian a fost medaliat cu aur la categoria -69kg/U18 ani, cu patru meciuri câștigate, iar Onișoru Gabriela Mihaela a concurat la 3 probe, obținând locul I la categoria de vârstă din care face parte (63 kg/U16 ani), respectiv locurile II (categoria -63 ani/U21 ani) și III (categoria -63 ani/U18).

Reprezentanții CSM transmit că deplasarea și toate cheltuielile de participare la această competiție au fot suportate de părinții sportivilor.

19 medalii obținute de sportivii ACS Show Time Sfântu Gheorghe

Tot la această competiție au participat și 10 sportivi din cadrul Clubului Show Time Sfântu Gheorghe, însoțiți de un arbitru și un antrenor, care s-au întors acasă cu 19 medalii (7 de aur, 7 de argint şi 5 de bronz), ocupând locul 2 pe cluburi la proba Ne-waza.

O parte a finanțării echipei Show Time pentru participarea la acest concurs a fost asigurată de Consiliului Local Sfântu Gheorghe, în cadrul proiectului „Sfântu Gheorghe Sprijină Sportul”.

Publicitate
banner we radio