Interviu, Sport, Ştiri locale

AUDIO. Interviu cu creatorul Urbhanize, danezul Dennis Thomsen!

Clubul Sport All din Sfântu Gheorghe, promotor al stilului de viață sănătos prin sport, organizează azi un eveniment de anvergură internațională “URBHANIZE”. Urbhanize e un nou tip de dans fitness, proaspăt apărut în lume, care unește mixurile de Hip-Hop și Street Dance cu tradiționalul dans indian, dans Banghra și care a fost lansat către public chiar la 1 ianuarie 2015.

Noul stil de dans a fost inventat și fondat de către instructorii Tina și Dennis Thomsen, de origine daneză, iar ideea s-a format cu scopul de a aduce ceva nou și diferit, cu ritmuri unice și deosebite, un antrenament distractiv si foarte energic, cu impact asupra dezvolării fizice și mentale. Dennis Thomsen este un dansator profesionist, multiplu campion mondial de hip hop.

În cadrul evenimentului vor fi organizate două Masterclassuri – unul pentru adulți și unul pentru copii. Programul de distracție începe la ora 13:00 cu o oră de Urbhanize Kids Shorties, apoi de la ora 17 Urbhanize Masterclass ambele in sala de sport a Liceului Szekely Miko, iar de la ora 19:00 – Demonstrație Urbhanize în Parcul Central.

Dennis Thomsen – creatorul Urbhanize, si Simona Ionescu – instructor de Urbhanize din Bucuresti – au fost azi in studioul nostru. Ascultati mai jos interviul.

Publicitate
banner we radio