Interviu

AUDIO. Interviu cu Anna Ungureanu, dirijoare a Corului Madrigal

Corul Naţional de Cameră „Madrigal” va concerta vineri, 24 aprilie, la Sfântu Gheorghe împreună cu aproape 200 de copii de la nouă şcoli din municipiu, implicaţi în programul „Cantus Mundi”.

Spectacolul de la Biserica Krisztus Király va marca deschiderea Zilelor Sfântu Gheorghe, iar banii adunaţi din biletele puse în vânzare cu 20 de lei la Biroul de evenimente culturale al municipiului vor fi folosiţi integral pentru dezvoltarea programului „Cantus Mundi” în judeţul Covasna.

Programul a fost înfiinţat în anul 2012 la iniţiativa dirijorului Ion Marin, sub auspiciile Corului Naţional de Cameră Madrigal fondat de Marin Constantin, cu scopul de a socializa copiii prin intermediul muzicii corale.

În deschiderea spectacolului din 24 aprilie va concerta corul „Campanella” al Liceului de Arte din Sfântu Gheorghe, premiat la mai multe concursuri naţionale şi internaţionale, iar copiii de la „Cantus Mundi” vor intra pe scenă după recitalul prestigiosului cor „Madrigal” ce va fi dirijat de Anna Ungureanu, originară din Sfântu Gheorghe.

Ascultati mai jos un interviu cu Anna Ungureanu – dirijor al Corului National de Camera Madrigal si director artistic al programului Cantus Mundi, si cu Emil Pantelimon – director Cantus Mundi.

Publicitate
banner we radio