Ştiri locale

Audiențe lunare ale prefectului de Covasna în oraşele din județ

Prefectura Covasna va organiza, începând din această lună, audiențe în toate oraşele din județ, acestea urmând să aibă loc lunar, în ultima zi de joi. Decizia a fost luată pentru ca și persoanele care nu se pot deplasa până la Sfântu Gheorghe să aibă posibilitatea de a purta discuții cu prefectul și de a-și expune problemele.

Prefectul Ráduly István a declarat că toate audiențele vor fi organizate la sediile primăriilor, prima pe listă fiind Primăria Târgu Secuiesc, unde acesta se va afla în cursul zilei de joi,  29 iulie, începând cu ora 11:00.   

Publicitate

„După cum știți, în fiecare miercuri de la ora 12:00 am audiențe la Prefectură, dar sunt foarte mulți care nu pot să vină până la Sfântu Gheorghe din alte zone ale județului. Nu putem să mergem în fiecare comună, dar vom merge în fiecare oraș. Dacă cetățeanul îl reclamă pe primar, eu pot să îl chem pe primar acolo să discutăm față în față, fie despre fondul funciar, fie despre alte probleme, ca să fim de folos, pentru că altfel vine cetățeanul în audiență, îl ascult, îi dau un răspuns și cu asta n-am soluționat nimic. Vine următorul prefect, cetățeanul încearcă iar să-și rezolve problema, și tot așa. Încercăm să rezolvăm problemele dacă se poate, iar dacă nu se poate, să le spunem cetățenilor”, a declarat prefectul, care a mai precizat că majoritatea problemelor cu care oamenii se prezintă în audiență sunt legate de fondul funciar.

În ultima zi de joi a lunii august prefectul se va deplasa la Primăria Baraolt, iar în septembrie audiența va avea loc la Primăria Întorsura Buzăului.    

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio