Ştiri locale

Audienţă a prefectului de Covasna la Primăria Baraolt

Primele audienţe din acest an organizate de Prefectura Covasna în judeţ vor avea loc joi, de la ora 14:00, la Primăria oraşului Baraolt. Locuitorii care doresc să fie primiţi în audienţă la prefectul Ráduly István se pot înscrie apelând numărul de telefon 0267 315 444.

Reprezentanţii Prefecturii atrag atenţia că, în conformitate cu măsurile impuse la nivel naţional în contextul epidemioligic actual, vor avea acces în incinta primăriei doar persoanele care pot prezenta certificatul digital care să ateste că au trecut cel puţin 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare anti-COVID, dar şi cele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 48 de ore. De asemenea, pot participa persoanele trecute prin boală în ultimele 6 lun.

Publicitate

Începând din luna iulie a anului trecut, Prefectura Covasna a luat decizia de a organiza lunar audiențe și în localitățile Târgu Secuiesc, Baraolt, Covasna, Întorsura Buzăului, pentru ca și persoanele care nu se pot deplasa până la Sfântu Gheorghe să aibă posibilitatea de a purta discuții cu prefectul și de a-și expune problemele.

Prefectul Ráduly István a declarat anul trecut, în cadrul unei conferinţe de presă, că majoritatea problemelor semnalate de locuitorii județului în cadrul acestor audienţe sunt legate de fondul funciar.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio