Ştiri locale

Au început înscrierile pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe

În perioada 12-20 iulie, tinerii care studiază în prezent la facultate sau au absolvit recent studiile universitare pot aplica pentru programul de internship al Primăriei Sfântu Gheorghe. Scopul programului este de a le oferi stagiarilor o mai bună înțelegere a funcționării municipalității și de a le permite acestora să utilizeze în mod corespunzător cunoștințele dobândite. În acest an, durata programului a fost extinsă, astfel încât acesta se va desfășura timp de două luni. 

Cei dornici să aplice pentru programul de internship al Primăriei vor putea acumula experiență în cadrul unor birouri ale instituției, precum cabinetele viceprimarilor, dar și în mai multe instituțiile subordonate acesteia. 

Publicitate

Dacă sunteţi curioşi ce și cum se desfășoară în timpul activității Primăriei și a instituţiilor subordonate acesteia, dar și să acumulaţi o experiență practică bogată, atunci trimiteți următoarele documente la adresa kata.dobai@sepsi.ro: CV, copie a cărții de identitate, adeverință care să ateste statutul de student sau adeverința de studii, dar și să completați formularul de înscriere disponibil AICI

Programul de internship din acest an va fi precedat de un proces de selecție bazat pe interviuri pentru a decide cine în ce instituție s-ar potrivi cel mai bine. În urma procesării înscrierilor primite, între 21 iulie și 3 august va avea loc etapa de interviuri, care înlocuiește scrisoarea de motivație pentru a putea cunoaște mai bine viitorii stagiari și pentru a putea afla nevoile și așteptările acestora.

Anul trecut, un număr de 34 de tineri au participat la programul de internship, majoritatea petrecând două-trei săptămâni în departamentele și instituțiile subordonate Primăriei Sfântu Gheorghe. În acest an, programul va fi împărțit în două perioade: între 26 iulie și 26 august, vor fi acceptați zece stagiari, iar apoi vor fi acceptați alți zece până la sfârșitul programului, care se încheie în data de 26 septembrie.

„Toate schimbările pe care le-am făcut față de programul de anul trecut se bazează pe feedback-ul primit de la foștii noștri stagiari și sunt concepute pentru a le oferi tinerilor șansa de a face o muncă mai semnificativă”, a explicat viceprimarul Vargha Fruzsina.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
Publicitate
banner we radio