Ştiri locale

Au început înscrierile pentru Covasna Dog Show

Asociația Chinologică Română – filiala județului Covasna a lansat înscrierile pentru a 7-a ediție a competiției Covasna Winner Dog Show, care va avea loc în weekendul 19-20 august, pe terenul de fotbal din comuna Bodoc.

La fel ca în cadrul edițiilor precedente, participanții vor putea concura la trei competiții chinologice, respectiv una națională și două internaționale.

În cele două zile ale competiției, concurenți din țară și din străinătate se vor lupta să obțină cel puțin un titlu, iar cei 5 arbitri – Andreas Savva (Cipru), Cristian Ştefănescu și Ionuţ Rangă (România), Sipos Márta și Orcsik Istvan (Serbia), respectiv Manola Poggesi (Italia) vor avea de desemnat câştigătorii celor zece grupe canine ale Federaţiei Chinologice Internaţionale, la final fiind ales marele câștigător.

Înscrierile se pot face pe site-ul Asociației Chinologice Române (AICI), până în data de 10 august. Tot acolo, persoanele interesate pot afla mai multe informații despre regulamentul de participare, tarife, repartiția raselor sau locația de desfășurare a competiției.

La ediția de anul trecut au fost înscriși peste 300 de câini din cele mai frumoase rase.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio