Ştiri locale

Au început înscrierile la concursul pentru barmani de la Sfântu Gheorghe

Şcoala Populară de Arte şi Meserii din Sfântu Gheorghe organizează luna aceasta un concurs de mixologie, în cadrul Zilelor oraşului, la care sunt invitaţi să participe barmani profesionişti, dar şi amatori din toată ţara.

Competiţia va avea loc pe data de 27 aprilie, la Old Man\’s Pub din Sfântu Gheorghe, iar cei care vor să participe trebuie să treacă printr-o preselecţie. Practic, fiecare candidat va trebui să trimită organizatorilor până pe 24 aprilie (la adresa de email mixer.summer@gmail.com) câte o fotografie sau o înregistrarea video cu un cocktail pe care l-a realizat, însoţit de o descriere, iar juriul va selecta zece concurenţi care vor intra în concurs.

Publicitate

Directorul Şcolii Populare de Arte şi Meserii, Gáj Nándor, a declarat că ideea acestei competiţii s-a conturat în contextul demarării unui curs de mixologie la Sfântu Gheorghe, care va fi susţinut de Mihai Fetcu din Braşov, unul dintre cei mai renumiţi specialişti în domeniu. Mihai Fetcu a explicat că mixologia este „arta sau îndeletnicirea amestecării băuturilor”.

\"17910711_1223432911088542_2128990225_n\"

Publicitate
Publicitate
banner we radio