Ştiri locale

Au început înscrierile la concursul „Armata prin ochii copiilor”, derulat de Centrul Militar Covasna

Centrul Militar Covasna organizează o nouă ediție a concursului de desen „Armata prin ochii copiilor”, derulat în fiecare an în luna octombrie, în preajma Zilei Armatei României. Competiția se desfășoară în perioada 2 – 24 octombrie și este adresată elevilor cu vârste cuprinse între 6 și 18 ani, care frecventează unitățile de învățământ din județul Covasna.

La fel ca în cadrul edițiilor precedente, participanții vor avea de realizat câte un desen pe hârtie A4, care să îi aibă ca protagonişti pe militarii români, tehnica militară, sau momentele care îi evocă pe militarii Armatei României şi faptele acestora de arme de-a lungul timpului.

Desenele înscrise în concurs vor fi fotografiate și postate pe pagina oficială de Facebook a Centrului militar judeţean Covasna (AICI), iar cele care vor aduna cele mai multe aprecieri (like-uri) din partea utilizatorilor rețelei de socializare vor fi premiate în data de 25 octombrie, în cadrul ceremonialului dedicat Zilei Armatei Române.

„Câștigătorii concursului vor fi participanții care vor întruni cele mai multe aprecieri de tipul Like, în ordine strict descrescătoare (…) După stabilirea clasamentul final şi validarea acestuia, pe 24 octombrie 2023, ora 14:00, se vor anunța câștigătorii (locul I, locul II și locul III) la numerele de telefon lăsate pentru contact, și pe pagina oficială de Facebook a Centrului Militar județean Covasna. Premiile oferite în cadrul concursului vor fi înmânate pe data de 25 octombrie, în cadrul ceremonialului dedicat sărbătoririi Zilei Armatei României”, transmit organizatorii.

Elevii își pot înscrie desenele la sediul Centrului Militar Judeţean Covasna (Sfântu Gheorghe, str. Kos Karoly, nr. 3), de luni până vineri, între orele 08:00-16:00, termenul limită fiind data de 16 octombrie. În aceeași zi, lucrările înscrise în competiţie vor fi postate pe pagina oficială de Facebook a instituției, unde vor putea fi votate până în data de 24 octombrie, ora 10:00.

Organizatorii subliniază că desenele nu trebuie să conțină nicio referire la autor.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio