Ştiri locale

Au început înscrierile de programe pentru Zilele Sportive Sfântu Gheorghe

După un an de absență, în data de 20 septembrie 2024 se dă startul unei noi ediții a Zilelor Sportive. Timp de trei zile, între 20 și 22 septembrie, centrul orașului Sfântu Gheorghe va deveni din nou principalul loc de întâlnire al iubitorilor sportului, însă competițiile deja tradiționale vor implica și alte locații din oraș. Cele aproape 100 de programe vor oferi publicului larg prilejul de a încerca diferite sporturi, dar şi şansa de a se familiariza cu bunele practici ale stilului de viață activ şi sănătos.

Scopul Zilelor Sportive rămâne neschimbat: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pune orașul în mișcare. Un alt obiectiv al evenimentului este să creeze cadrul ideal în care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască reciproc.

Programele variate ale celor trei zile vor oferi o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori cât și celor profesioniști. Pe lângă activitățile sportive, vor avea loc o serie de discuții și întâlniri cu publicul. Organizatorii se pregătesc în acest an și cu câteva noutăți.

Cluburile sportive, antrenorii, profesorii de sport și toți cei interesați sunt rugați să transmită organizatorilor intenția de participare până la data de 1 august 2024 prin completarea formularului online AICI.

Cea de a 16-a ediție a Zilelor Sportive este organizată de Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe și Asociația Sportivă Equites.

Publicitate
banner we radio