Ştiri locale

Au început înscrierile de programe pentru Zilele Sportive, care vor avea loc în perioada 22–24 septembrie

În perioda 22–24 septembrie, centrul orașului Sfântu Gheorghe va deveni din nou principalul loc de întâlnire a iubitorilor sportului. Aici vor avea loc programele în aer liber a celei de a 16-a ediții a Zilelor Sportive, desfășurarea evenimentului implicând și alte locații din oraș.

Scopul Zilelor Sportive rămâne același de la an la an: să promoveze sportul, mișcarea, modul de viață sănătos, să pună orașul în mișcare. Un alt obiectiv al evenimentului este să creeze un cadru ideal prin care asociațiile și cluburile sportive să se prezinte publicului, să recruteze noi membri, să se cunoască între ei.

Publicitate

Programele variate ale celor trei zile vor oferi o experiență reală și de neuitat atât sportivilor amatori cât și celor profesioniști. Pe lângă activitățile sportive, vor avea loc o serie de discuții și întâlniri cu publicul. Organizatorii se pregătesc în acest an și cu câteva noutăți.

Cluburile sportive, antrenorii, profesorii de sport și toți ce interesați sunt rugați să transmită organizatorilor intenția de participare până la data de 1 august 2023, la adresa de email sepsisportnapok@gmail.com.

Publicitate
banner we radio