Ştiri locale

Au fost publicate noile teste de antrenament pentru Evaluarea Națională și BAC 2021

Noi teste de antrenament pentru elevii claselor a VIII-a și a XII-a care se pregătesc de Evaluarea Națională și Bacalaureat 2021 au fost publicate de Ministerul Educației. Testele de antrenament pentru Evaluarea Națională 2021 sunt concepute pe baza noilor programe școlare și au ca obiectiv pregătirea elevilor pentru susținerea noului tip de examen, care are o structură diferită de cea a examenelor din anii trecuți. Modelele de subiecte atât pentru EN, cât și pentru BAC sunt concepute de instituția din subordinea Ministerului Educației care elaborează și subiectele de la toate examenele naționale.

Baremele vor fi publicate vineri.

Publicitate

Descarcă de AICI testele de antrenament.

Atenție, testele pentru bacalaureat sunt afișate în funcție de opțiunile posibile ale candidatului corespunzătoare pentru fiecare filieră și profil. Această grupare a testelor de antrenament va permite fiecărui candidat să își aleagă, în funcție de opțiuni, filieră și profil, setul de teste pentru a se pregăti în vederea susținerii examenului de bacalaureat.

Inpectoratul Şcolar Judeţean Covasna menționează că în zilele următoare vor fi publicate și traducerile în limba maghiară ale testelor de la disciplinele la care examenul se dă în limba maghiară.

De asemenea, începând din data de 23.02.2021 până la sfârșitul săptămânii în curs, toate unitățile de învățământ din orașul Covasna vor funcționa conform Scenariului 2 (galben) din cauza ratei de infectare de peste 1 la mia de locuitori.

Publicitate
banner we radio