Ştiri locale

Au fost înmânate premiile pentru cele mai frumoase zone verzi rezidenţiale din oraş

Primăria Sfântu Gheorghe a organizat în acest an a patra ediţie a concursului celor mai frumoase zone verzi rezidenţiale din oraș. În acest an, concursul s-a desfășurat fără ca locuitorii să mai fie nevoiți să se înscrie, astfel că un juriu profesionist a făcut vizite în tot oraşul pe parcursul lunii mai și începutul lunii iunie pentru a desemna câștigătorii. În total, au fost evaluate peste 60 de zone din oraș.

Îngrijitorii celor trei zone câștigătoare: Aleea Sănătății, nr. 5, bloc 9 (locul I), Aleea Căminului, nr.13, bloc 29 (locul II) și zona din strada Crângului, nr. 25, bloc 18 (locul III) au intrat în posesia premiilor binemeritate. Acestea au fost alcătuite din pachete de servicii personalizate formate din bilete de intrare la Cinematograful Arta, Ştrand, facilitățile de agrement din Șugaș Băi și la Şugaş Spa, vouchere la Grădinăria Dalia, dar și vouchere care oferă posibilitatea de a participa gratuit la programul Primăriei din 2024 de întreţinere a zonelor verzi, astfel că produsele solicitate anul viitor nu vor fi plătite, ceea ce înseamnă economii de până la 3.000 de lei.

Publicitate

Marele premiu, o masă specială pentru zone de recreere, creată pentru spaţii publice, a fost înmânat de către viceprimarul Tóth-Birtan Csaba îngrijitorilor celei mai frumoasă zone verzi rezidențiale din Sfântu Gheorghe în 2023, Aleea Sănătății, nr. 5, bloc 9: Diószegi Gizella, Szabó Árpád, Nagy István și Veres Zsuzsa. Aceștia au fost foarte bucuroși să primească premiul, fiind locuitorii zonei încă din 1972, iar masa a fost amplasată conform instrucțiunilor lor în punctul în care poate fi folosită cel mai bine, la umbra unui nuc bătrân. Pe lângă marele premiu și pachetul de servicii, zona va avea și o placă postată la faţa locului prin care se atestă câștigarea titlului de Cea mai frumoasă zonă verde rezidenţială din Sfântu Gheorghe în 2023.

Bucuroși au fost și îngrijitorii zonelor de pe locul II – Aleea Căminului, nr. 13, bloc 29, și III – Crângului, nr. 25, bloc 18, care așteaptă cu nerăbdare vizita copiilor și nepoților lor pentru a folosi împreună cu aceștia voucherele de intrare la facilitățile de agrement din oraș.

Primăria municipiului Sfântu Gheorghe le mulţumeşte câștigătorilor pentru efortul depus, dar și tuturor celor care se îngrijesc de zonele din faţa locuinţelor pentru a face din oraşul nostru unul frumos şi civilizat.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
banner we radio