Ştiri locale

Noi facilităţi de agrement în Şugaş Băi

Astăzi a avut loc la Şugaş Băi inaugurarea facilităţilor de agrement din staţiune, realizate de Primăria Sfântu Gheorghe prin Programul Operaţional Regional.

În urma implementării proiectului au fost realizate şi integrate în circuitul turistic următoarele obiective: Teren de minigolf cu 18 piste de joc,  teren de tenis, teren de sporturi extreme – rampă de racing pentru ciclişti, plasă pentru căţărat, trambulină pentru copii, cablu pentru acrobaţie, perete artificial de escaladă. A fost reabilitat bazinul de agrement deja existent, a fost reabilitată şi extinsă baza de tratament, dar şi mofeta din staţiune. De asemenea, au fost create spaţii de agrement în locul fostului restaurant din Şugaş Băi.

Publicitate

Valoarea totală a lucrărilor a fost de 6,6 milioane de lei, din care 3,8 milioane de lei au fost fonduri de la bugetul local, restul fiind fonduri europene.

Primăria Sfântu Gheorghe a înfiinţat şi o societate care va gestiona toate obiectivele turistice şi de agrement din Şugaş Băi, fiind astfel mai uşoară şi angajarea de personal care să deservească facilităţile din staţiune.

\"Teren \"Perete \"Adventure

Publicitate
banner we radio