Ştiri locale

Au fost extrași câștigătorii Tombolei de Paște organizată de Asociația Salvatore. Premiile pot fi ridicate până pe 1 mai

Voluntarii Asociației Salvatore din Sfântu Gheorghe au extras, la finalul săptămânii trecute, câștigătorii Tombolei de Paște, organizată în cadrul campaniei „Dăruiește un zâmbet pentru o familie” și în urma căreia 350 de familii nevoiașe din județ au primit pachete cu alimente de bază și dulciuri.

Din totalul celor 850 de bilete de tombolă vândute în perioada 10 martie-13 aprilie, au fost extrase 66 de bilete câștigătoare. Premiile, care constau, printre altele, în cursuri de prim ajutor, articole vestimentare sau produse cosmetice, vor putea fi ridicate de câștigători în perioada 19 aprilie – 1 mai de la voluntarii Asociației.

Publicitate

„Dorim să mulțumim cu această ocazie inimoșilor sponsori, partenerilor și, nu în ultimul rând, voluntarilor implicați în acest proiect. Felicităm toți câștigătorii și vă dorim Sărbători binecuvântate!”, au scris reprezentanții Asociației Salvatore, într-o postare pe Facebook.

Lista cu numerele extrase și premiile câștigate a fost publicată pe pagina de Facebook a Asociației Salvatore (AICI)

Săptămâna trecută, voluntarii Salvatore au distribuit ajutoare familiilor nevoiașe din 26 de localități covăsnene, iar o acțiune similară va avea loc și înaintea Paștelui ortodox, când aceștia vor vizita și copiii aflați în grija măicuțelor de la Mănăstirea Mărcuș.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio