Sfântu Gheorghe
Ştiri locale

Au apărut primele 6 posturi vacante la Primăria Sfântu Gheorghe!

Compartimentului juridic al Primăriei Municipiului Sfântu Gheorghe organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor publice de execuţie. În total sunt 6 posturi vacante din care 3 de consilier juridic cu gradul profesional debutant și 3 de consilier juridic cu gradul profesional asistent. Studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă este o cerință obligatorie în ambele cazuri, iar pentru consilier juridic, grad profesional asistent vechimea de minim 1 an în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice este la fel o cerință obligatorie.

Compartimentul juridic se ocupă, printre altele, cu cauzele legale ale Primăriei, și în caz de nevoie acordă suport legal instituțiilor subordonate Consiliului Local, respectiv asigură avizarea contractelor și ale actelor adiționale aferente acestora și reprezintă și apără drepturile și interesele legitime ale Municipiului Sfântu Gheorghe în diferite litigii.

Publicitate

Ar fi o mare plăcere pentru Primăria Municipiului Sfântu Gheorghe dacă Compartimentului juridic ar alătura noi colegi dinamici, cu abilități de analiză și sinteză, capabili să pună în aplicare cunoștințele profesionale din domeniu și să soluționeze eficient probleme cu caracter juridic.

Dosarele de înscriere la concurs se pot depune până pe 10 octombrie  la sediul Primăriei municipiului Sfântu Gheorghe, Compartimentul Resurse Umane (tel.: 0267-316957/126).

Informații detaliate, bibliografia obligatorie, respectiv lista documentelor necesare pentru întocmirea dosarului de înscriere pot fi găsite AICI.

Sursa: sfantugheorgheinfo.ro

Publicitate
Publicitate
banner we radio