Sport

Atacant de clasă transferat de Sepsi OSK

Echipa de fotbal Sepsi OSK a efectuat al 11-lea transfer al acestei veri, aducând la Sfântu Gheorghe probabil cel mai important nume din această campanie de achiziţii.

E vorba despre fostul atacant al Stelei, muntenegreanul Stefan Nikolic, care cu siguranţă va aduce un plus în ofensivă.

Publicitate

Stefan Nikolic a jucat pentru Steaua în perioada 2011-2014, iar acum este noul atacant al lui Sepsi Sfântu Gheorghe. Vârful de 27 de ani s-a despărțit de FC Kaysar (Kazakhstan) și a revenit în Liga 1 din postura de jucător liber de contract.

Cu clubul din Kazahstan, atacantul muntenegrean de 27 de ani a semnat în iarnă și a evoluat deja în 13 meciuri, marcând un singur gol. El mai avea contract cu cei de la Kaysar până la finalul anului, dar a reziliat înainte de ajunge în România.

În Liga 1, Nikolic a ajuns la Timișoara, în august 2010, de la Lierse, iar, după retrogradarea bănățenilor din 2011, a trecut la Steaua, mai întâi sub formă de împrumut, iar, apoi, peste un an, definitiv.

Născut în 1990 şi având o înălţime de 1.93m, atacantul a mai jucat în Belgia în perioada 2008–2010, apoi la Politehnica Timișoara şi Steaua București, după care a fost transferat în Coreea de Sud, de unde s-a întors în Europa la CSKA Sofia în 2015, evoluând apoi şi în Croaţia, Polonia şi Serbia.

 

Publicitate
banner we radio