Sport, Ştiri locale

Astra a depus contestație după ce nocturna a picat de două ori la meciul cu Sepsi OSK

Partida de duminică seară de la Brașov dintre Sepsi OSK şi Astra Giurgiu s-a terminat nedecisă, 0-0, dar rezultatul care va rămâne în anale s-ar putea să fie altul, după ce și acest meci va intra pe mâna comisiilor FRF.

Nemulțumiți de faptul că arbitrul George Rădulescu n-a întrerupt partida după a doua pană de curent de pe Stadionul Tineretului, oficialii fostei campioane au spus că vor face contestație. „Mi-a comunicat cineva din conducerea Astrei că vor depune contestație!”, a dezvăluit Narcis Răducan, invitat în studioul emisiunii „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Publicitate

Edi Iordănescu, antrenorul giurgiuvenilor, a subliniat că este adeptul teoriei că un meci de fotbal se decide pe teren, dar a spus că echipa sa trebuie să câștige la „masa verde”.

„Mă simt efectiv afectat și la fel sunt și jucătorii. Simt că ce s-a întâmplat a fost lipsă de respect, insultă efectiv! Cred că e important ca fotbalul să se joace pe teren, dar dacă verificați regulamentul ce s-a întâmplat este în contradicție cu spiritul fotbalului.

Nu accept să fim luați de fraieri, să fim bătaia de joc, asta consider că a fost. Am stat 15 minute pe teren în prima repriză, după care încă vreo 10-12 în partea a doua ca să vină lumina. Arbitrii trebuiau să întrerupă meciul. Este o insultă la adresa noastră”, a spus Iordănescu jr. la Digi Sport.

Și Ion Crăciunescu, fostul mare arbitru internațional, expert Digi Sport, susține aceeași teorie.

„Pe lângă faptul că băieții ăștia nu mai învață nimic din arbitraj, pentru că nu au de la cine, nu citesc nici regulamentele. Arbitrii, în momentul în care intră pe teren, trebuie să știe regulamentul pe dinafară. Arbitrul trebuia să nu mai reia jocul și echipa gazdă pierdea meciul cu 0-3!”, a spus Crăciunescu, la Digi Sport.

Publicitate
banner we radio