Ştiri locale

Asociația Vadon pregătește trei săptămâni de activități educative pentru a marca Ziua Mondială a Apei

Pentru a marca Ziua Mondială a Apei, sărbătorită în fiecare an pe 22 martie, Asociația Vadon din Sfântu Gheorghe pregătește o serie de activități educative la care sunt așteptați să participe preșcolarii și elevii claselor primare din județul Covasna.

În cadrul programului „Să învățăm împreună”, în perioada 14-31 martie elevii vor învăța care este importanța Zilei Mondiale a Apei, vor afla despre importanța apei în Africa și vor putea participa la exerciții tematice interactive pe tema „Urgentarea Schimbării!”

Publicitate

„Cu ocazia Zilei Mondiale a Apei, in perioada 14-31 martie 2023, Asociația Vadon va organiza activități educative pentru copii de grădiniță și elevii din clasele 0-IV, în cadrul programului Să învățăm împreună. Proiectul nostru de educație ecologică este inclus în calendarul activităților educative județene al Inspectoratului Școlar Judeţean Covasna (…) Activitatea are o durată de 60 de minute”, au transmis reprezentanții Asociației.

Școlile și grădinițele care doresc să îi înscrie pe copii la activitățile dedicate Zilei Mondiale a Apei, pot lua legătura cu membrii Asociației Vadon la numerele de telefon: 0720 000 707 sau 0736 338 826.

Înscrierile se pot face până în data de 10 martie la Casa Bene din Sfântu Gheorghe – Colecția Publică Cinegetică, strada Gróf Mikó Imre nr. 11.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio