Ştiri locale

Asociația Salvatore îl aduce și în acest an pe Moș Nicolae la Sfântu Gheorghe

Pentru al treilea an consecutiv voluntarii Asociației Salvatore îl vor aduce pe Moș Nicolae în județul Covasna, și alături de el, vor distribui pachete cu alimente și dulciuri copiilor, familiilor defavorizate, dar și vârstnicilor de la casele pentru bătrâni din județ.

Aproximativ 500 de pachete, conținând dulciuri și fructe, sunt deja pregătite pentru copiii care vor veni cu poezii, cântece sau desene la întâlnirea din acest an cu Moș Nicolae. Evenimentul va avea loc în data de 5 decembrie, de la ora 17:30, în fața Teatrului „Tamasi Aron” din Sfântu Gheorghe, și va începe în pași de tango, pentru ca cei prezenți să se acomodeze cu frigul de afară.

Publicitate

În vizită la familiile nevoiașe, casele de copii și la cele pentru bătrâni

Și în acest an, datorită oamenilor cu suflet mare care au donat alimente de bază în cadrul unei campanii pe care Asociația Salvatore, în parteneriat cu un lanț de magazine din Sfântu Gheorghe, o derulează în preajma sărbătorilor, mai multe persoane nevoiașe vor avea ce pune pe mesele de Crăciun.

„Moș Nicolae – Salvatore aduce în tolba lui multe dulciuri pentru copiii cuminți. El se pregătește să ajungă la Azilul de bătrâni „Zenobia” din Târgu Secuiesc, la copiii de la Mănăstirea Mărcuș, la Casa de copii „Apor Vilmos” din orașul Covasna și la Centrul de copii de pe strada Godri Ferenc din Sfântu Gheorghe. De asemenea, de Crăciun vom împărți pachete cu alimente în Sfântu Gheorghe, dar și în localitățile Baraolt, Târgu Secuiesc, Ojdula, Turia, Ghelința, Bodoc, Ghidfalău, Bixad, Cernat și Chichiș”, a precizat reprezentanta Asociației Salvatore, Buna Maria.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio