Ştiri locale

Asociaţia Salvatore continuă campania „Cumpără un produs în plus!”

Parteneriatul dintre Asociaţia Salvatore şi un lanţ de magazine din Sfântu Gheorghe, prin care, cu sprijinul oamenilor cu suflet mare, mai multe familii nevoiaşe din judeţ vor avea ce să pună pe mesele de Crăciun, continuă și în acest an.

Timp de cinci zile pe săptămână (de marți până sâmbătă), voluntarii Asociației Salvatore îi îndeamnă pe clienții magazinului să cumpere diverse produse alimentare care ulterior vor fi donate familiilor nevoiașe din județ.

Publicitate

La intrarea în magazin, fiecare cumpărător este întâmpinat de voluntarii Asociației, care înmânează câte un bilețel cu mențiunea: „Cumpără un produs în plus!”, și pe care sunt enumerate produsele sau alimentele necesare acestor familii (zahăr, orez, conserve, făinoase, condimente, făină, griș, mălai, ulei, ceai, cacao, dulciuri, pastă și perie de dinți, săpun și șampon).

„Voluntarii noștri stau la dispoziţia tuturor celor care vor să doneze produse la banca de alimente. De asemenea, în seara de 5 spre 6 decembrie am vrea să organizăm în centrul oraşului o acţiune. Ar fi a doua ediţie, îl vom aduce pe Moș Nicolae, iar copiii se pot pregăti cu desene, poezii și cântece. De aceea, facem un apel către locuitorii municipiului Sfântu Gheorghe să cumpere şi dulciuri, ca să le putem aduce o bucurie și copiilor, la fel ca anul trecut”, ne-a declarat șefa departamentului de marketing-management din cadrul Asociației Salvatore, Buna Maria.

Pe voluntarii Asociației Salvatore îi puteți găsi în zilele de marţi, miercuri, joi şi vineri, între orele 15:30-19:00, şi sâmbătă între orele 09:30-14:00, la intrarea în magazinul Merkur din piața agroalimentară.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
Publicitate
banner we radio