Ştiri locale

Artă teatrală și ciocolată oferite de Teatrul Andrei Mureşanu la CHOCOFEST

Locuitorii din Sfântu Gheorghe au norocul ca, la sfârşitul acestei săptămâni, să se poată desfăta cu cele mai alese și mai diversificate sortimente de dulciuri și ciocolată, în cadrul Festivalului Ciocolatei – CHOCOFEST, care începe vineri și se încheie duminică. În calitate de partener al evenimentului, Teatrul Andrei Mureșanu va veni în întâmpinarea publicului cu un plus de voie bună și o surpriză teatrală menită să îi bucure deopotrivă pe cei mari și mici.

Astfel, vineri, 18 septembrie, de la ora 15:00, toți cei ce iubesc arta teatrală și ciocolata sunt invitați să urmărească spectacolul „Fata babei și fata moșneagului“, în regia Mirelei Bucur, care se va juca în cadrul celui mai dulce festival din județ. Pornind de la celebra poveste a lui Ion Creangă, montarea este presărată cu o multitudine de secvențe comice, care stârnesc hotote de râs atât printre micii spectatori, cât și printre adulții care-i însoțesc.

Publicitate

Și, pentru ca buna dispoziție să se extindă și în zilele următoare, CHOCOTAM, echipa Teatrului Andrei Mureșanu, formată din actori și alți angajați ai teatrului, va participa duminică, 20 septembrie, la concursul de preparat ciocolată. Echipați corespunzător, cu haine special create pentru acest eveniment, reprezentanții TAM vor încerca să realizeze o ciocolată după o rețetă specială.

Cei ce doresc să vadă actorii și în alte ipostaze decât interpretând roluri pe scenă sunt invitați  duminică în incinta Complexului Best Western Park din municipiul Sfântu Gheorghe, unde vor avea parte de distracție garantată.

Accesul la eveniment este gratuit.

ECHIPA TAM

Publicitate
banner we radio