Ştiri locale

Aproape 60 de combinezoane donate de Asociația Salvatore Serviciului Județean de Ambulanță

Ambulanțierii covăsneni au primit în cursul zilei de joi un nou lot de combinezoane de protecție, astfel încât să își poată desfășura activitatea în condiții de siguranță și în următoarea perioadă.

Donația a venit din partea Asociației Salvatore, care cu sprijinul financiar al unei societăți comerciale din Sfântu Gheroghe, a achiziționat și distribuit circa de 60 de combinezoane pentru personalul sanitar de pe Ambulanță.

Publicitate

„În cursul zilei de joi, Asociatia Salvatore în parteneriat cu SC Lucifer SRL a achiziționat și a predat către Serviciul de Ambulanță Județean Covasna combinezoane, asigurând astfel protecția angajaților. În aceste momente deosebite este important să avem grijă unii de alții. Le dorim multă sănătate tuturor angajaților!”, au transmis reprezentanții Asociației Salvatore.

Președintele Asociației, Buna Hunor ne-a explicat că proiectul va continua și în peprioada următoare, urmând ca personalul SAJ și cel al Unității Primiri Urgențe să primească un nou lot de viziere de protecție până la începutul lunii octombrie.

Nu  este prima donație de acest gen a Asociației Salvatore.

În martie, aceștia au inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru a ajuta Serviciul Județean de Ambulanță Covasna în lupta împotriva coronavirusului, prin achiziționarea unor viziere de protecție, realizate cu ajutorul tehnologiei 3D.

De asemenea, UPU și SAJ au primit în luna mai două lămpi UV bactericide cu ozon pentru sterilizarea aerului din încăperi.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio