Ştiri locale

Aproape 3.000 de lei strânși de suporterii Sepsi OSK pentru victimele incendiului de la Comandău

Suporterii Sepsi OSK au donat suma de 2.781 de lei pentru ajutorarea familiilor din Comandău rămase fără locuințe în urma incendiului din data de 23 ianuarie, după ce Galeria oficială a echipei din Sfântu Gheorghe a lansat un apel prin care îi invita pe participanții de la meciul cu Universitatea Craiova să sprijine această cauză.

Mai multe cutii pentru donații au fost amplasate în tribune, înaintea partidei de vineri seara, iar suporterii au contribuit cu diferite sume de bani pentru a veni în ajutorul celor 18 persoane rămase fără adăpost.

Publicitate

Suma finală adunată la acțiunea caritabilă este de 2.781 de lei, bani care au fost viraţi luni în contul Serviciului de Ajutor Maltez deschis în acest scop, au transmis reprezentanții Galeriei Sepsi OSK într-o postare pe Facebook.

Potrivit acestora, acțiunea caritabilă continuă și în zilele următoare, astfel că cei care doresc pot face în continuare donații în bani, în contul deschis de Serviciul de Ajutor Maltez din Sfântu Gheorghe la BRD: IBAN: RO60 BRDE 150S V403 4753 1500, cu mențiunea „Donație – Comandău”.

Partida de vineri seara dintre Sepsi OSK și Universitatea Craiova s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru gazde, scorul fiind deschis după doar 23 de secunde de olandezul Kevin Luckassen (Sepsi OSK).  Atacantul în vârstă de 28 de ani a înscris cel mai rapid gol al sezonului de Liga I.

Următoarele două goluri pentru Sepsi OSK au fost marcate de olandezul Anass Achahbar în minutele 54 și 61.

În urma partidei de vineri, Sepsi se află pe locul 9 în clasament, cu 29 de puncte, în vreme ce Universitatea Craiova ocupă locul 5 în clasament, cu 35 de puncte.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio