Info Trafic, Ştiri locale

Aproape 250 de șoferi grăbiți au fost sancționați

În perioada 18-24 aprilie a.c., potrivit calendarului de activități al „Organizației Polițiilor Rutiere Europene” (TISPOL) pentru anul 2016, la nivel național s-a desfășurat campania preventivă „SPEED”. Polițiștii rutieri au urmărit în cadrul acesteia combaterea încălcării normelor rutiere privind regimul legal de viteză și implicit prevenirea accidentelor rutiere ce au drept cauză generatoare viteza excesivă.

În cadrul acestei acțiuni, polițiștii covăsneni au depistat 242 de șoferi care au călcat prea tare pe pedala de accelerație, astfel că au fost sancționați contravențional.

Publicitate

La data de 18 aprilie 2016, polițiștii au depistat pe DN13E un bărbat în vârstă de 45 de ani din Târgu Secuiesc, la volanul unui autoturism care circula cu viteza de 176km/h.

S-a luat măsura sancționării cu amendă în cuantum de 945 de lei și s-a dispus și măsura complementară a reținerii permisului de conducere în vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 de zile.

Polițiștii vor continua acțiunile în vederea descurajării celor care comit abateri la regimul circulației pe drumurile publice, pentru reducerea numărului accidentelor rutiere, precum și pentru diminuarea consecințelor acestora și salvarea de vieți.

Publicitate
Publicitate
banner we radio