Ştiri locale

Aproape 200 de educatori din Sfântu Gheorghe au solicitat sprijin pentru achiziţionarea de dispozitive electronice. Lista cu rezultatele

Consiliul Local Sfântu Gheorghe sprijină cu sume de până la 1.500 de lei achiziționarea de laptopuri sau tablete pentru educatorii de grădiniță. Până vineri, 27 noiembrie, la ora 15:00, când s-a încheiat perioada de depunere a solicitărilor, au fost primite 198 de cereri.

Lista educatorilor care solicită sprijin și rezultatele evaluării pot fi vizualizate AICI.

Publicitate

Educatorii care lucrează exclusiv în grădinițe din Sfântu Gheorghe primesc o subvenție de până la 1.500 de lei de persoană, care poate fi cheltuită pe laptopuri sau tablete. Dacă prețul dispozitivului achiziționat depășește 1.500 de lei, diferența este acoperită din resurse proprii.

Laptopurile sau tabletele pot fi achiziționate după evaluarea cererilor, iar factura acestora trebuie depusă la Primărie până cel târziu la 15 decembrie 2020. Achizițiile trebuie efectuate în perioada 28 noiembrie – 15 decembrie, aşadar facturile nu pot avea o dată anterioară sau ulterioară.

Alături de factură, educatorii care au câştigat finanţare trebuie completeze şi să depună formularul găsit AICI la compartimentul Relații cu Publicul, Informații, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe.

Publicitate
banner we radio