Ştiri locale

Aproape 10.000 de carduri Sepsi au fost emise la Sfântu Gheorghe

Societatea Sepsi ReKreativ, care administrează bazele sportive şi de agrement ale Primăriei Sfântu Gheorghe, a emis până la începutul acestui an un număr total de 9.568 de carduri Sepsi.

Introduse în vara anului 2021, cardurile le oferă localnicilor din Sfântu Gheorghe reduceri de preţ ale biletului de intrare la piscină, ştrand, Şugaş spa, grota salină, la cele două patinoare, dar şi la pârtiile de schi de la Şugaş Băi.

Publicitate

Pentru a intra în posesia cardului, locuitorii cu domiciliul sau reşedinţa în Sfântu Gheorghe trebuie să trimită prin e-mail la secretariat@rekreativ.club o cerere tip împreună cu o declaraţie pe propria răspundere că nu au datorii la bugetul local (declaraţia poate fi găsită AICI), copie după buletin sau, după caz, carnet de elev vizat, şi o fotografie a solicitantului. De asemenea, elevii din alte localităţi, dar care frecventează unităţi de învăţământ din Sfântu Gheorghe, pot beneficia de Sepsi Card.

Cererile în format de hârtie pot fi solicitate şi depuse inclusiv personal la Piscina acoperită din Sfântu Gheorghe, de luni până vineri între orele 8-16, sau la Compartimentul Relaţii cu Publicul, Informaţii, Registratură din cadrul Primăriei Sfântu Gheorghe, alături de actele necesare şi o fotografie printată.

Mai multe detalii despre programul şi preţurile de la bazele sportive şi de agrement ale Sepsi ReKreativ pot fi găsite AICI.

(Biroul de Imagine şi Comunicare al Primăriei Sfântu Gheorghe)

Publicitate
Publicitate
banner we radio