Ştiri locale

Apel umanitar pentru ajutorarea unui militar din Arcuş a cărui casă a ars

Militarii Garnizoanei Sfântu Gheorghe au lansat un apel umanitar pentru ajutorarea unui coleg angajat în cadrul Unității Militare Arcuş, a cărui locuinţă a fost mistuită de flăcări weekendul trecut.

Sâmbătă, 29 ianuarie, casa în care locuia Cătălin Lulciuc împreună cu soţia şi cei trei copii minori ai lor a fost cuprinsă de flăcări, arzând în proporţie de circa 70%. Acum, colegii acestuia încearcă să strângă bani pentru a ajuta familia rămasă în toiul iernii fără acoperiş deasupra capului.

Publicitate

„Colegul nostru, cap. Lulciuc Cătălin, trece prin momente deosebit de grele (…) Orice ajutor, cât de mic, este un ajutor măreț pentru colegul nostru și familia acestuia, greu încercați în aceste momente. Dăruim din puținul nostru pentru camaradul nostru!”, se arată în apelul transmis de comandantul Garnizoanei Militare din Sfântu Gheorghe, lt.col. Dorin Neagu.

Persoanele care doresc să facă donaţii în bani pentru a ajuta familia militarului o pot face în contul deschis pe numele Lulciuc Cătălin, la Raiffeisen Bank: R034 RZBR 0000 0600 0966 0884, persoane de contact lt.col. Dumitrescu Sandu, telefon 0727 809 137 și cap. Lulciuc Cătălin, telefon 0751 124 726.

Publicitate
banner we radio