Ştiri

Aparitie catastrofala a Iuliei Vantur la 6 dimineata

Iulia Vantur traverseaza o perioada neagra, la capitolul aspect fizic. Una dintre cele mai frumoase femei de pe micul ecran, blonda arata mai rau ca niciodata, afisand un aspect total neingrijit, asa cum n-a mai vazut-o nimeni pana acum.

Imbracata intr-o tinuta ce se voia inspirata de moda hippie a anilor ’70, dar pe care fi putut sa o poarte cel mult la o plimbare pe faleza sau la una prin parc, Iulia Vantur a iesit astfel noaptea, cu prietenii, intr-unul dintre cele mai fitoasa cluburi din Capitala, scrie Cancan.ro. 

Publicitate

\"61543327_08688700\"Si se pare ca tinuta inadecvata n-a impiedicat-o sa se distreze de minune, din moment ce a ajuns acasa cand deja se crapase de mult, de ziua, respectiv la ora 6 dimineata.

Extrem de zambitoare, dincolo de tinuta nepotrivita, Iulia a afisat si alte detalii care ne fac sa credeam ca traverseaza o perioada nefasta, din punct de vedere fizic.
Astfel, blonda a avut toata viata un ten impecabil, de care toata lumea s-a mirat, insa acum i-au erupt mai multe cosuri pe frunte, avand toata zona de deasupra nasului rosie ca focul.
Publicitate
banner we radio