Sport

Antrenorul Zoran Mikes rămâne încă (cel puţin) 3 ani la Sepsi-SIC

Conducerea clubului Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe i-a prelungit cu trei ani contractul lui Zoran Mikes, care era scadent în vara acestui an, antrenorul urmând să rămână pe banca echipei de baschet încă trei sezoane, până în 2025.

Tehnicianul de 50 de ani a preluat conducerea echipei pe 18 noiembrie 2013. În ultimii nouă ani, a obţinut șase titluri de campionat și șapte victorii în Cupă și a participat în câteva rânduri în cupele europene, unde cel mai bun rezultat a fost calificarea în sferturile EuroCup. El a condus până acum de pe bancă 346 de meciuri pentru Sepsi-SIC.

Publicitate

„Avem nouă ani de succes în spatele nostru! Contractul antrenorului nostru principal a fost reînnoit ultima dată în 2018. Considerăm că triumfurile din ultimii ani se datorează cooperării noastre. Zoran crede în profesionalism, devotament total și muncă multă din primul moment. Scopul a fost întotdeauna să construim o familie și să simțim că am fost cei mai buni parteneri în ea. Împreună cu soția și fiica sa, simt deja că aparțin pe deplin asupra orașului și Ținutului Secuiesc. Scopul pentru următorii trei ani este să-i facem și mai fericiți pe fanii noștri minunați și credem că Zoran Mikes este cel mai bun mod de a obține mai multe victorii atât în țară, cât și în Europa! Îi dorim să aibă parte de succes în munca sa și în viitor la clubul nostru”, a spus Pásztori István, șeful departamentului de baschet de la Sepsi-SIC.

Publicitate
banner we radio