Sport

Antrenorul Vasile Miriuţă confirmă discuţiile cu patronul Sepsi OSK

Rămas liber de contract după ce-a fost dat afară de la CFR Cluj pentru a i se face loc lui Dan Petrescu, Vasile Miriuță este la un pas să fie numit principal la o altă echipă din Liga 1.

Vasile Miriuță a confirmat miercuri dimineață că a purtat anumite discuții cu patronul celor de la Sepsi OSK.

„Sincer, am vorbit, îl știu bine pe președinte. Nu am discutat însă de o venire a mea acolo, cei de la Sepsi au antrenor. Avem o relație de prietenie, atât. Nu mă grăbesc, nu vreau să mă arunc cu capul înainte. Vreau să găsesc un proiect bun”, a declarat Vasile Miriuță, la TV Digi Sport.

Surse din lumea fotbalului au dezvăluit că Miriuță a fost deja contactat de oficialii celor de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, echipă nou-promovată în prima ligă din România. „Principalul finanţator al covăsnenilor, Laszlo Dioszegi, a luat deja legătura cu Miriuță și i-a propus acestuia să fie noul antrenor al echipei în primul sezon de Liga 1. Cei doi au stabilit ca în cel mai scurt timp să aibă o discuție față-n față pentru a stabili toate detaliile contractului”, au dezvăluit sursele Gsp.ro.

Până în acest moment, Sepsi OSK a transferat un singur jucător pentru startul noului sezon. Este vorba de fostul fundaș al lui Pandurii, Constantin Grecu (29 de ani).

Publicitate
banner we radio