Ştiri locale

Antal Árpád a câştigat al patrulea mandat de primar în Sfântu Gheorghe

Primarul municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Árpád, care a candidat pe lista UDMR la alegerile locale de duminică, a câştigat al patrulea mandat, a declarat liderul organizaţiei judeţene Covasna, Tamás Sándor.

Potrivit acestuia, numărătoarea paralelă făcută de UDMR Covasna indică faptul că Antal Árpád a câştigat şi de această dată detaşat în faţa contracandidaţilor săi, cu peste 76% din voturi.

„Eu mulţumesc tuturor celor care s-au prezentat la vot şi le mulţumesc tuturor celor care m-au votat şi care îmi susţin proiectele. În continuare doresc să fiu primarul tuturor, şi al celor care m-au votat şi al celor care nu m-au votat şi al celor care au stat acasă”, a declarat Antal Árpád.

Acesta a menţionat că echipa de consilieri locali a UDMR a fost întinerită şi că vor urma schimbări şi la nivelul echipei de conducere a Primăriei.

„Luni o să îmi fac treaba ca şi până acum, pentru că nu se schimbă nimic. O să mai stau de vorbă şi cu vechea echipă şi cu cea nouă, să discutăm şi să vedem cum prioritizăm tot ceea ce dorim să facem, pentru că tot ce am promis noi am luat în serios. (…) De foarte multe ori am spus că cel care are şansa să guverneze nu îşi poate permite să promită lucruri pe care apoi nu le poate face. (…) Noi nu gândim în mandate, gândim în generaţii, dacă putem spune aşa, şi dorinţa noastră este ca oraşul nostru să facă pasul la nivelul următor de dezvoltare. (…) Avem foarte mulţi tineri în echipa noastră de consilieri şi inclusiv în echipa conducerii oraşului vor fi oameni noi, pentru că nu vom merge cu echipa cu care am mers până acum”, a spus primarul Antal Árpád.

Antal Árpád, născut pe 10 august 1975 în oraşul Rupea din judeţul Braşov, a absolvit Universitatea „Babeş-Bolyai” din Cluj-Napoca şi este de profesie sociolog.

Acesta a fost ales pentru prima dată primar al municipiului Sfântu Gheorghe în anul 2008, după patru ani în care a fost deputat UDMR în Parlamentul României.

Pentru funcţia de primar al municipiului Sfântu Gheorghe şi-au mai depus candidaturile Liviu Comăneci (PNL), Constantin Laurenţiu Teacă (PSD), Otto Milik (ALDE), Rodica Nina Secelean (Pro România), Tatár Imola (Alianţa Maghiară din Transilvania) şi Marius Cojocaru (PMP).

(Agerpres)

Vom reveni cu articole pe larg despre rezultatele oficiale finale al alegerilor din judeţul Covasna

Publicitate