Ştiri

ANM a prelungit avertizarea de vreme rea

Meteorologii au prelungit avertizarea meteo de vânt şi ninsori pentru zona de munte emisă sâmbătă. Până luni după-amiază în mai multe zone din ţară vântul va sufla cu putere, iar pe alocuri va ninge şi vor fi precipitaţii mixte.

Alerta meteo este valabilă în intervalul 19 martie, ora 20.00 – 20 martie, ora 17.00 şi vine în prelungirea celei emise sâmbătă. În zonele vizate se vor semnala intensificări ale vântului și predominant ninsori la munte, iar în Maramureș și Transilvania vor fi precipitații mixte.

Publicitate

În intervalul menționat, în zonele de munte, mai ales la altitudini mari, temporar vor fi precipitații sub formă de ninsoare, iar vântul va continua să prezinte intensificări, cu viteze de 55…65 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h, viscolind și spulberând zăpada.

Unele intensificări ale vântului se vor semnala în după-amiaza zilei de luni, 20 martie, și în sud-vestul teritoriului. În vestul, centrul și nordul țării temporar va ploua, iar în Maramureș și Transilvania trecător vor fi precipitații mixte.

În funcţie de evoluţia meteorologică, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj.

\"Untitled\"

Publicitate
Publicitate
banner we radio