Ştiri locale

András-Nagy Róbert a câştigat un nou mandat de manager al Spitalului Județean Sfântu Gheorghe

Conducerea Spitalului Județean din Sfântu Gheorghe va fi asigurată și în următorii 3 ani de  András-Nagy Róbert, care a primit, în cursul săptămânii trecute, un nou mandat de manager, după ce a promovat concursul pentru ocuparea acestui post.

În ultimele 3 luni, întreg Comitetul Director al spitalului a fost angajat pe perioadă determinată, asigurând interimatul, după ce mandatul managerului a încetat în data de 31 octombrie 2022.

Publicitate

András-Nagy Róbert a ajuns la cârma unității medicale la finalul anului 2010, și în prezent se află la al cincilea mandat, conform dispoziției președintelui Consiliului Județean (CJ) Covasna, Tamás Sándor, din data de 1 februarie.

Într-o postare pe Facebook, președintele CJ Covasna a scris, printre altele, că încrederea în unitatea medicală din Sfântu Gheorghe a crescut considerabil în ultimii ani, datorită investițiilor făcute.

„András Nagy Róbert, managerul Spitalului Județean de Urgență Dr. Fogolyán Kristóf, rămâne în continuare în funcție. Acesta a primit miercuri un nou mandat de trei ani, după ce a susținut concursul pentru postul respectiv. În ultimii ani, încrederea în spitalul nostru a crescut considerabil datorită investițiilor care au fost făcute și, desigur, datorită personalului profesionist care lucrează aici. Am convingerea că secretul dezvoltării pe termen lung este stabilitatea și continuitatea. Felicitări, mult noroc, dar mai ales multă putere de muncă și inspirația de a face și în continuare lucruri utile și cu sens”, se arată în postare.

De profesie jurist, András-Nagy Róbert și-a finalizat studiile universitare în cadrul Facultății de Drept a Universității Transilvania din Brașov, iar anterior preluării funcției de manager al spitalului din Sfântu Gheorghe, a ocupat mai multe posturi de jurist, inclusiv în administrație.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio