Ştiri locale

Ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din Sfântu Gheorghe

Primăria Sfântu Gheorghe a demarat în această toamnă ample lucrări de reabilitare a iluminatului public din zona de locuit cuprinsă între străzile Gen. Grigore Bălan – Lázár Mihály – 1 Decembrie 1918.

În urma lucrărilor va fi refăcut complet sistemul de iluminat public, urmând să fie schimbate cablurile subterane, stâlpii şi toate elementele.

Publicitate

În aceste zile se lucrează pe străzile Zefirului şi Luceafărului, unde în funcţie de cum va permite şi vremea se doreşte ca până la începutul lunii decembrie să fie terminate lucrările de pământ şi fundaţie.

„Încercăm în permanență să reabilităm sistemul de iluminat public din oraș, iar lucrurile se mişcă într-un ritm destul de bun. Noul sistem este mai eficient din punct de vedere energetic, pe de o parte, și important din punct de vedere al peisajului urban, precum și din punct de vedere al drepturilor de proprietate, deoarece devine proprietatea municipalității. Investiția este importantă și din punct de vedere al siguranței publice, deoarece zonele dintre blocuri vor fi mai bine iluminate”, a subliniat primarul Antal Árpád într-o conferinţă de presă.

Publicitate
banner we radio