Ştiri locale

Amenzi de peste 8.000 de lei sâmbătă noapte în barurile din Sfântu Gheorghe

Menținerea ordinii publice și păstrarea unui climat corespunzător constituie una din direcțiile prioritare de acțiune ale polițiștilor din județ, permanent fiind derulate activități specifice în acest sens.

Dintre acestea, exemplificăm cu acțiunea derulată în noaptea de 29/30.09.2018 în municipiul reședință, care a avut drept obiectiv menţinerea climatului de ordine şi siguranţă publică în zona discotecilor, barurilor şi altor unităţi similare, în scopul prevenirii şi combaterii mai eficiente a  infracţionalităţii înregistrate în zone şi locuri specifice. Această acțiune a fost organizată şi în sistem integrat, fiind angrenați polițiști de ordine publică și poliție rutieră, sprijiniți de jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile Brașov.

Publicitate

Pe parcursul acțiunii au fost legitimate 72 persoane, 25 autovehicule, verificați 12 agenți de pază și controlate 3 unități economice. În urma acestor activități au fost aplicate 25 sancțiuni contravenționale în valoare de 8255 lei, reținut un permis de conducere și retras un certificat  de înmatriculare.

Pentru realizarea măsurilor poliţieneşti efectivele angrenate în acţiune nu au folosit forţa, astfel de activități urmând a fi organizate și în perioadele următoare.

(IPJ Covasna)

Foto arhiva

Publicitate
banner we radio