Ştiri locale

Amenzi de peste 100.000 de lei aplicate de poliţiştii covăsneni în doar 5 zile

 

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Covasna desfășoară în permanență acțiuni pentru menținerea climatului de ordine și siguranță publică și reducerea faptelor de natură penală sau contravențională.

Astfel, în intervalul 13-17 noiembrie a.c., polițiștii au desfășurat 38 de acțiuni și controale și au intervenit la 148 de evenimente, 59 dintre acestea fiind sesizări prin numărul unic de urgență 112.

Publicitate

În urma activităților desfășurate au fost constatate 372 de abateri de natură contravențională, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare totală de peste 100.000 de lei, iar 7 persoane au fost surprinse în flagrant în timpul săvârșirii unor infracțiuni.

Tot în cadrul acțiunilor desfășurate în perioada menționată, au fost reținute, pentru comiterea unor abateri în trafic, 22 de permise de conducere și 12 certificate de înmatriculare.

În atenția polițiștilor a fost și siguranța traficului rutier, astfel că în perioada 13-17 noiembrie a.c., pe raza județului Covasna nu au fost înregistrate accidente rutiere grave.

(IPJ Covasna)

 

Publicitate
Publicitate
banner we radio