Ştiri locale

Amendat cu 2.000 de lei pentru că a blocat un drum public şi i-a înjurat pe poliţişti

Vineri, 15 septembrie, în jurul orei 17:20, poliţiştii din oraşul Baraolt au fost sesizaţi telefonic că în localitatea Micloşoara o persoană a aşezat transversal, pe str. Nouă, o căruţă cu doi cai şi a legat-o cu lanţul de un stâlp electric, blocând astfel accesul pe drumul judeţean a două autovehicule încărcate cu material lemnos.

Patrula sosită la faţa locului a identificat proprietarul căruţei, ca fiind un localnic în vârstă de 38 de ani, care a blocat drumul în urma unor neînţelegeri cu Composesoratul Micloşoara.

Publicitate

În momentul apariţiei poliţiştilor, acesta era aşezat la terasa unui bar situat vis-a-vis de strada Nouă, unde consuma băuturi alcoolice, iar la solicitarea acestora de a debloca drumul şi a permite accesul autovehiculelor oprite, a început să provoace scandal public, adresând înjurii şi cuvinte vulgare la adresa poliţiştilor, având şi un comportament agresiv.

Pentru calmarea situaţiei, poliţiştii au folosit sprayul lacrimogen din dotare şi au procedat la imobilizarea căruţaşului prin încătuşare şi conducerea acestuia la sediul Poliţiei oraşului Baraolt pentru luarea măsurilor legale.

Persoana în cauză se a fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2.000 lei conform prevederilor Legii 61/1991, fiind cercetată în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Compartimentul Relaţii Publice

Comisar de poliție Bartok Alexandru

Publicitate
Publicitate
banner we radio