Ştiri locale

Ambasadorul Republicii Kazahstan, vizită oficială la Sfântu Gheorghe

Ambasadorul Republicii Kazahstan la Bucureşti, Daulet Batrashev, s-a întâlnit joi, la Sfântu Gheorghe, cu reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, precum şi cu mai mulţi întreprinzători din judeţul Covasna, cu prilejul unei vizite oficiale făcute în zonă.

Prefectul judeţului Covasna, Sebastian Cucu, a declarat că ambasadorul Kazahstanului a prezentat o serie de oportunităţi de afaceri, fiind interesat de dezvoltarea relaţiilor economice bilaterale, preponderent în domeniul agriculturii.

Publicitate

Potrivit unui comunicat postat pe pagina Camerei de Comerţ şi Industrie Covasna, diplomatul s-a întâlnit cu reprezentanţii unor firme din industria laptelui, industria cărnii şi prelucrării lemnului, iar ulterior a vizitat o fermă şi o distilerie din municipiul Sfântu Gheorghe, premiată la competiţii internaţionale.

Recent, această distilerie a obţinut 34 de medalii, printre care 12 de aur, şase titluri de „Champion”, precum şi marele premiu la categoria „Cea mai bună distilerie comercială din concurs” la una dintre cele mai importante competiţii de băuturi distilate din Europa, desfăşurată pentru a zecea oară în localitatea Onga din Ungaria.

(Agerpres)

Publicitate
Publicitate
banner we radio