Ştiri locale

Alimente expirate descoperite de OPC Covasna într-un magazin din satul Lunga. Activitatea unui bar aparținând aceluiași proprietar a fost suspendată temporar

Proprietarul unei firme din satul Lunga, care deține un magazin alimentar și un bar în localitate, a fost amendat de Protecția Consumatorilor Covasna cu suma de 4.000 de lei, în urma unui control derulat în data de 23 iunie, în timpul căruia au fost descoperite mai multe produse alimentare expirate sau depozitate necorespunzător.

Pe lângă amendă, comisarii OPC Covasna au dispus și oprirea temporară a prestării serviciilor la barul deținut de aceeași firmă.

Publicitate

„SC Styrassic SRL din municipiul Târgu Secuiesc, sat Lunga, care deține un magazin alimentar și un bar, a fost sancționată contravențional cu amendă în sumă de 4000 lei și avertisment, și măsura complementară de oprire temporară a prestării serviciilor la bar, pentru abaterile constatate”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a OPC Covasna.

Potrivit sursei citate, în timpul controlului au fost descoperite produse alimentare cu durata limită de consum depășită și produse lactate autentice, depozitate împreună cu cele pe bază de grăsimi sau uleiuri vegetale, iar barul funcționa fără autorizațiile din partea Primăriei și a Direcției Sanitar Veterinare.

(Ioana Ardeleanu)

Publicitate
banner we radio