Ştiri

Alicia Keys a pozat nud însărcinată în luna a şasea

Cântăreaţa americană Alicia Keys nu este deloc timidă când vine vorba despre pace! Artista, care va naşte în decembrie al doilea copil al său, a publicat sâmbătă, pe contul său Instagram, o fotografie nud a ei, cu semnul păcii pictat pe abdomen. A făcut acest gest pentru a atrage atenţia asupra unei campanii caritabile.

Alicia Keys, în vârstă de 34 de ani, a apărut în fotografie cu semnul păcii, un cerc cu trei linii în interior, inventat în anii 1960-1970 de mişcarea hippie, pictat pe abdomenul proeminent de gravidă.

Publicitate

Gestul pe care îl face vine pentru a atrage atenţia asupra campaniei \”Suntem aici\”, mişcare caritabilă în care artista este implicată, potrivit people.com. Campania are ca scop atragerea de fonduri şi suscitarea interesului cât mai multor persoane referitor la problemele din lume, de la cauze sociale, protecţia copiilor, până la traficul de persoane şi ajutorarea sinistraţilor în urma calamităţilor naturale. Keys a donat un milion de dolari care vor ajunge la organizaţii precum All Out, CARE, Equal Justice Initiative, Keep a Child Alive, Moms Rising şi War Child şi şi-a îndemant fanii să contribuie folosind site-ul mişcării.

Vedeta americană a creat imaginea publicată sâmbătă tocmai pentru a exprima ideea că oamenii ar trebui să fie preocupaţi de lumea în care îşi vor naşte copiii şi că toţi oamenii ar trebui să încerce să o îmbunătăţească.

Alicia Keys, care e căsătorită de patru ani cu muzicianul american Swizz Beatz, va naşte în decembrie cel de-al doilea copil al cuplului, care, potrivit unor surse citate de presa tabloidă, va fi un băieţel. Primul copil al cuplului e Egypt Daoud Ibarr Dean, un băieţel în vârstă de patru ani.

Alicia J. Augello-Cook, cunoscută sub numele de Alicia Keys, e actriţă şi cântăreaţă americană. Albumul ei de debut, \”Songs In A Minor\”, lansat în 2001, a propulsat-o pe artista americană la statutul de star internaţional. Alicia Keys a vândut peste 35 de milioane de albume. Cel mai recent album al ei, cel de-al cincilea din carieră, se intitulează \”Girl on Fire\” şi a fost lansat în noiembrie 2012.

Publicitate
Publicitate
banner we radio