Ştiri

Alexandra Stan ne invită la dans cu noul ei videoclip, \”Dance\”

Alexandra Stan a lansat recent cel mai nou videoclip al ei, „Dance”. În ton cu muzica și versurile, clipul piesei este plin de culoare și dans.

O explozie de energie și de sex appeal, noul video al Alexandrei Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doză de prospețime acestei veri. Caracterul clubbin’, versurile optimiste și videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” să fie perfectă pentru sezonul estival. Totodată, look-ul fresh și atitudinea încrezătoare ale Alexandrei Stan conferă clipului vitalitate, pe care artista reușește să o transmită publicului în timpul fiecărui concert al său.

Publicitate

Filmările noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate timp de trei zile, în trei locații din București. În ceea ce privește coregrafia, aceasta este semnată de Emil Rengle, același autor al mișcărilor din „Thanks For Leaving” și „Cherry Pop”.

„Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan îl prezintă publicului în acest an. Piesa este o invitație la dans pe care artista o adresează fanilor din întrega lume, iar single-ul vine cu o notă fresh și un ritm alert, elemente ce transmit multă energie și bună-dispoziție.

Piesa „Dance” a fost compusă de Alexandra Stan împreună cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James și Cosmin Băsășteanu, iar producţia acesteia a fost realizată de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios), și Erik Lidbom. Single-ul „Dance” a fost lansat mai întâi în Japonia, în urmă cu două zile, unde se află deja pe primul loc în topul celor mai ascultate piese dance de pe iTunes.

Publicitate
Publicitate
banner we radio