Ştiri

Alexandra Stan merge iar bine la export

Alexandra Stan (25 de ani) a revenit anul acesta în forţă în lumea muzicală, iar primul turneu internaţional a fost de bun augur. Este un lucru notabil pentru ea, cu atât mai mult cu cât concediul medical prelungit în care intrase după ce a fost bătută de Marcel Prodan a lăsat-o fără o leţcaie.

În vara lui 2013, Alexandra Stan era cea mai cerută artistă la export. Era pe val, iar piesele ei, “Mr Saxobeat” şi “Million”, făceau ravagii în discotecile din întreaga lume. Cu atâtea oferte, şi veniturile erau pe măsură. Însă tot banii au fost cei care au pus capăt, în acel moment, ascensiunii frumoasei blondine.

Publicitate

După mai multe concerte neplătite, Alexandra i-a cerut lui Marcel Prodan, care îi era atât impresar, cât şi iubit, restanţa de 40.000 de euro. Enervat la culme, acesta i-a aplicat o corecţie fizică Alexandrei, iar imaginile cu ea, pe patul de spital, au făcut înconjurul lumii. După un an de războaie cu el prin tribunale, Alexandra a pierdut procesul de şantaj pe care i l-a intentat bătăuşului.

A recâştigat însă dragostea fanilor de peste graniţă. A pornit timid în- tr-un prim turneu internaţional, din care a revenit în ţară zilele trecute. A cântat în Antalya, Cancun, Tokyo şi Osaka, iar succesul a fost unul fulminant. Publicul i-a mâncat din palmă, aşa că organizatorii au cerut prelungirea contractului cu Alexandra. Nici n-a apucat bine să îşi tragă sufletul după concertele din aceste ţări, că solista a trebuit să îşi facă din nou bagajele.

Destinaţia: Republica Dominicană, nu pentru o vacanţă cu burta la soare, ci pentru o serie de alte spectacole. În acest ritm, e limpede că Alexandra Stan va reveni curând pe primele poziţii ale topurilor muzicale, dar şi pe primele locuri privind veniturile din muzică.

Publicitate
Publicitate
banner we radio