Sport, Ştiri locale

Alexandra Codruţa Neagu din Sfântu Gheorghe, campioană naţională absolută la Brazilian Jiu Jitsu

În weekendul trecut, sportivii din cadrul „Show Time” au participat la ultima etapă din cadrul circuitului de Brazilian Jiu Jitsu, Belt League Romania, etapă denumită Cupa Tomis la BJJ ce a avut loc în localitatea Năvodari, judeţul Constanţa, şi în cadrul căreia au fost desemnaţi campionii absoluţi ai circuitului.

La această competiţie prestigioasă, din judeţul Covasna au participat trei sportivi, componenţi ai Clubului Sportiv „Show Time” Sf. Gheorghe, aceştia fiind singurii care participă în competiţii de acest gen. Prin muncă şi dăruire s-a reuşit câştigarea a două medalii de aur prin Alexandra Codruţa Neagu, o medalie de argint prin Vlad Artene şi o medalie de bronz prin Tudor Ionuţ Negrea. Reuşita întrecerii a fost desemnarea sportivei Alexandra Codruţa Neagu ca fiind campioană absolută a categoriei fete +15 ani (cea mai bună fată din ţară la Brazilian Jiu Jitsu în cadrul categoriei de vârstă 15-18 ani), acesteia înmânându-i-se pentru acest sezon competiţional (2018-2019) centura de campioană.

Publicitate

C.S. Show Time a iniţiat pentru această perioadă programul „Şcoala de Vară Show Time” în cadrul căreia vor avea loc activităţi diverse atât în dojo cât şi în afara acestuia, în aer liber, atât prin activităţi sportive cât şi de socializare şi coeziune de grup. Activităţile sunt destinate tuturor doritorilor de mişcare atât din cadrul clubului cât şi prietenilor sau cunoştinţelor acestora.

(Echipa Show Time)

 

Publicitate
banner we radio